USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Притча про милосердного самарянина»: у Луцьку відбулася прем'єра дитячої вистави про волонтерство

2 Серпня 2022 20:32
У луцькому Палаці культури відбулася прем’єра вистави «Притча про милосердного самарянина» недільної християнської школи, яка діє при одному із місцевих храмів.

Про це розповів Суспільному настоятель церкви отець Василь.

Усі актори вистави – лучани. Над постановкою працював керівник театральної студії «Бешкетники» Вадим Хаїнський. Каже: підготовка до вистави тривала пришвидшеними темпами.

«Для дітей треба інший підхід, ніж для дорослих. Більше усе-таки в грі усе відбувається. Постановка – це для них теж гра своєрідна», – зазначає режисер-постановник.
Ідея вистави виникла в отця Василя. Каже, що хотів, аби діти більше дізналися про волонтерство та долучалися до нього. Додає: ляльок на виставу юні актори виготовляли власноруч.

Серед глядачів було чимало дітей-переселенців.
Вистава закінчилася діалогом священника із глядачами. Зустрічі, вистави, майстеркласи у рамках ініціативи «Діти слухають казки» триватимуть упродовж серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus