USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Приставив ножа та хотів зґвалтувати: на Волині 22-річний чоловік напав на школярку

26 Січня 2024 15:50
25 січня близько обіду у Володимирі на 16-річну дівчину напав невідомий, коли вона поверталась додому з навчання.

Про це інформує поліція Волині.

Чоловік схопив дівчину, приставив до неї ножа, відтягнув вбік та, погрожуючи фізичним і психологічним насильством, примушував до інтиму. Вчинивши опір зловмиснику, неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді порізів ножем на руках і шиї та втекла, не давши змоги нападнику реалізувати задумане.

Про інцидент вона відразу ж сповістила поліцію, розповівши прикмети нападника. Усі наряди поліції Володимира були зорієнтовані на пошук підозрілої особи.

Читати ще: Погрожував ножем та душив паском: волинянина, який завіз у ліс школярку і зґвалтував, посадили на 11 років

Також для розкриття злочину прибули працівники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів ГУНП.

У результаті оперативно-розшукових заходів менш, ніж за дві години, схожий за прикметами чоловік був затриманий. У скоєному він зізнався та розповів, що дійсно мав намір зґвалтувати дівчину. 22-річного зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі вже оголосили йому підозру за ч.2 ст.15 ч.3 с.152 Кримінального Кодексу (закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої особи).

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує обрання запобіжного заходу судом.

За скоєне йому може загрожувати від 7 до 12 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus