USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Приревнувала до чоловіка: на Волині волонтерка з Львівщини кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

2 Червня 2024 20:43
На Волині судили жительку Львівщини, яка кілька разів вдарила ножем сплячу жінку, бо приревнувала до неї чоловіка.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду.

Інцидент стався вночі наприкінці листопада 2021 року у дачному масиві «Прикордонник» у Нововолинську.

Уродженка Сокальського району Галина Ц. у дачному будинку через ревнощі не менше десяти разів вдарила тупим предметом сплячу жінку. Потому схопила ніж і кілька разів встромила у спину та стегно постраждалої.

У суді жителька Львівщини розповіла, що напередодні ввечері до неї зателефонувала сестра чоловіка та повідомила, що її благовірний перебуває з іншою жінкою у дачному будинку біля Нововолинська. На підтвердження своїх слів вона надіслала невістці фотографію, де вони були обоє.

Читати ще: Схопила за волосся та головою в холодильник: волинянка в магазині влаштувала розбірки з коханкою чоловіка

Запідозривши чоловіка у зраді, Галина Ц. хутко зібралась та вирушила у вказане місце. Жінка зізналася, що новина її ошелешила, бо вона з чоловіком виховують двоє дітей і на той момент була вагітна.

Приїхавши серед ночі на місце, зі слів обвинуваченої, вона побачила у будинку на ліжку сплячого чоловіка, а біля нього голу жінку. Тож схопила, що було під рукою, і давай бити обох. Потому забрала у чоловіка мобільний, ключі від авто і поїхала додому. Також зазначила, що після того інциденту втратила дитину, щиро розкаюється у вчиненому та просить вибачення у постраждалої.

Натомість постраждала категорично заперечила будь-які інтимні стосунки з чоловіком Галини Ц. Під час судового засідання розповіла, що на дачі, крім них, було ще знайоме подружжя. А чоловік залишися на ніч, бо під час вечері вони вживали спиртне. Подружжя пішло спати на другий поверх, а вони, коли вже геть стемніло, лягли на окремих ліжках на першому.

Волинянка додала, що проснулася від удару в голову, після чого незнайомка спричинила їй ще кілька тілесних ушкоджень. Також наголосила, що тривалий час лікувалася, зазнала психологічної травми і досі боїться за своє життя.

Читати ще: У Луцьку в бані побилися дві дівчини: одна вкусила іншу, а та зламала їй ніс

При призначенні покарання суддя врахував, що жителька Львівщини скоїла злочин у стані вагітності, є волонтеркою, має на утриманні двох малолітніх дітей.

Відтак призначив Галині Ц. п’ять років позбавлення волі, але замінив покарання на два роки іспитового строку. Крім того, вона має сплатити постраждалій 36 тисяч майнової та моральної шкоди.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вітька Показати IP 3 Червня 2024 06:12
А волонтерство в нас тепер пом'якшувальна обставина? На час злочину вона не була волонтером!
Анонім Показати IP 3 Червня 2024 11:38
Волонтерам можна? Де така помякшувальна обставина вказана?
Корiнний лучанин Показати IP 3 Червня 2024 14:46
Дикуни галицяйськi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus