USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Принцеса Уельська уперше з'явилася на публіці після того, як їй діагностували рак

15 Червня 2024 16:51
Принцеса Уельська Кейт разом з трьома дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї вперше з’явилася на публіці після того, як їй поставили діагноз рак.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Напередодні, у п’ятницю, Кетрін заявила, що візьме участь у церемонії з нагоди дня народження британського короля Чарльза ІІІ. Вона також повідомила, що почувається добре, а її лікування триватиме ще кілька місяців.

Кетрін, яка була одягнена в біле вбрання з елементами темно-синього кольору, була сфотографована спочатку в автомобілі, коли прибула на захід, пізніше її сфотографували з дітьми у кареті.
Читати ще: У короля Великобританії Чарльза III виявили онкологію на ранній стадії

Король Чарльз і королева Камілла їхали в кареті в королівській процесії попереду принцеси Уельської.

Кейт прибула до Букінгемського палацу на церемонію «Trooping the Colour» – щорічного військового параду у центрі Лондона, який відзначає офіційний день народження британського монарха короля, пише Reuters. Святкування проводиться в день народження суверена вже понад 260 років.

На заході рота № 9 Ірландської гвардії, полк, який Кейт очолює як полковник, буде нести королівський стрій.

У листі, зачитаному полку минулого тижня, принцеса Уельська, яка проходить курс хімієтерапії, вибачилася перед ірландськими гвардійцями за те, що не зможе віддати честь, і побажала їм удачі. Генерал-лейтенант сер Джеймс Бакнелл віддасть честь від її імені.

Король, який також проходить лікування від раку, не буде їхати на коні під час церемонії, а замість цього буде спостерігати за парадом з карети Ландау в Аскоті. Вперше він відвідав свій перший військовий парад у віці трьох років, їдучи в кареті зі своєю бабусею, королевою-матір’ю Єлизаветою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus