USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Принц Гаррі разом з українцями фарбував лавку на «Іграх нескорених»

21 Квітня 2022 03:31
У Нідерландах тривають «Ігри непокорених». Принц Гаррі залишився в Гаазі до самого їхнього завершення, яке заплановано на 22 квітня, а його дружина Меган полетіла в понеділок додому в Лос-Анджелес до дітей, повідомивши, що дуже скучила за ними.

Про це інформує ТСН.

20 квітня принца Гаррі зазнімкували фотографи, коли разом з учасниками з команд Нідерландів та України фарбував лавку в парку жовтим кольором. Жовта лавка є темою Invictus Games The Hague 2020, і тепер місто Гаага дозволило цій лавці залишатися жовтою в Zuiderpark, як спадщині.

Читати ще: «Це не просто спорт»: ветеран АТО з Луцька бере участь в «Іграх Нескорених»

Зауважимо, раніше принц Гаррі публічно хвалив українську команду на Invictus Games, захоплюючись сміливістю та силою хлопців із України.
«Вони зняли форму, одягли командну форму, і разом з тренером приїхали сюди, поспали кілька днів, спробували розвантажитися, а потім одразу втягнулися в роботу», – сказав принц про рішення збірної України тимчасово уникнути боротьби з вторгненням Росії в Україну, щоб взяти участь у цьому заході.

«Потім вони мають повернутися», – сказав Гаррі про те, що чекає на українських спортсменів після завершення ігор у п’ятницю.

Invictus Games – міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх та чинних військовослужбовців, поранених або інвалідів на службі. Українська команда утретє бере участь в «Іграх Нескорених».

Нагадаємо, у перший день змагань українська команда здобула по одній золотій, срібній та бронзовій медалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus