USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Приміщення сільради на Волині відремонтують

27 Червня 2024 06:18
У селі Колодяжне Ковельського району запланували капітальний ремонт частини приміщень сільської ради, що на вулиці Лесі Українки, 20.

Тендер на роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосила Колодяжненська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до початку липня.

Очікувана вартість робіт становить 1,8 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, капітальний ремонт частини приміщень Колодяжненської сільської ради включатиме заміну дверей, заміну покриття підлоги, скління перегородок, монтаж обігрівачів, улаштування стель, шпаклювання і фарбування стін, улаштування стяжок, встановлення інформаційних табличок, буріння свердловини, улаштування залізобетонних підпірних стін і стін підвалів, монтаж перегородок, утеплення покриттів, електромонтажні роботи та інше.

Роботи хочуть виконати в період із 11 липня до 31 грудня цього року.

Читати ще: Реставрація кінотеатру «Батьківщина»: що там буде і коли розпочнуть роботи

Нагадаємо, в соборі Святої Трійці в Луцьку п’ятий рік триває велика реставрація. Відновлюють старі ікони і створюють нові сюжети з історії Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus