USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Приміщення поліції в Іваничах хочуть відремонтувати за кошти громади: необхідно 1,2 млн

17 Лютого 2023 09:28
Будівлю, в якій розташовується Іваничівський відділ поліцейської діяльності № 1, ремонтуватимуть за кошти місцевого бюджету. Йдеться про оновлення фасаду й перекриття даху.

Про це інформує БУГ.

Депутати на сесії 15 лютого внесли зміни до Програми забезпечення особистої безпеки громадян, підтримання публічного порядку та публічної безпеки, в т.ч. безпеки дорожнього руху на території Іваничівської селищної територіальної громади, а також протидії злочинності на 2019- 2023 роки.

Напередодні це питання розглянули під час засідання земельної комісії. Тоді голова громади Лідія Томашевська зазначила, що оскільки приміщення поліції розташоване на території громади, захищає інтереси її мешканців та сплачує сюди ПДФО, то й ремонтувати його прийдеться за кошти місцевого бюджету.

За її словами, нещодавно спеціальна перевірка порівняла усі поліцейські приміщення області й встановила, що будівля відділу поліцейської діяльності № 1 перебуває в найгіршому стані. Мовляв, тут протікає дах й необхідно ремонтувати фасад.

До слова, кілька років тому на ремонт місцевого відділу поліції з бюджету громади вже виділяли 500 тисяч гривень. За ці кошти, як зауважила Томашевська, частково відремонтували дах будівлі.

Щоправда, наразі депутати лише внесли зміни до Паспорта Програми й змінили загальний обсяг ресурсів, необхідних для її реалізації з 500 тисяч гривень до одного мільйона 200 тисяч гривень. А кошти спрямують тоді, коли вони появляться в бюджеті. Бо наразі необхідної суми немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus