USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Приміщення луцького дитсадка відремонтують

27 Жовтня 2024 16:36
В обласному центрі запланували поточний ремонт приміщень комунального закладу «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №9 комбінованого типу Луцької міської ради», що на проспекті Молоді, 2а.

Тендер на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 30 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 498 547 гривень.

Як вказано в технічному завданні, поточний ремонт дитсадка №9 передбачатиме оновлення музичного залу, сходового майданчика та коридору зі сходами, зокрема ґрунтування та фарбування стін, заміну радіаторів, прокладання трубопроводів, улаштування покриттів із керамічних плиток, заміну дверей тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Читати ще: На ремонт ліцею неподалік Луцька витратять 8,5 млн

Нагадаємо, в Луцькому ліцеї №4 імені Модеста Левицького, що на проспекті Волі, 25, запланували поточний ремонт підвального приміщення, що використовується як споруда цивільного захисту (укриття).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus