USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Приміщення ліцею в селищі на Волині віддають в оренду на п’ять років

14 Вересня 2023 20:49
Іваничівська селищна рада має намір віддати в оренду частину нежитлових приміщень комунального закладу «Іваничівський ліцей №1», що на вулиці Незалежності, 12а в селищі Іваничі Володимирського району.

Відповідний аукціон оголошено на майданчику prozorro.sale.

Під оренду пропонують частину приміщення ліцею площею 328,6 квадратного метра. Нерухомість перебуває на балансі відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради.

Цільове призначення майна – для надання освітніх послуг, із метою надання ліцензійних послуг приватними закладами освіти (суб’єкти підприємницької діяльності), які мають ліцензію на їх здійснення.

Стартова вартість орендної плати за місяць – 8040 гривень.

Пропонований термін оренди – п’ять років.
Нагадаємо, в школах Іваничівської громади зменшується кількість учнів. У зв’язку з цим ще торік у деяких навчальних закладах вирішили тимчасово закрити класи.

Цього року на Волині вирішили призупинити діяльність, зокрема, Воротнівської гімназії, Вишнівської школи, гімназії в селі Пальче та перепрофілювати Звірівську гімназію

Як ми писали, Любешівська багатопрофільна лікарня пропонувала під оренду частину приміщення поліклінічного відділення площею 33 квадрати. Цільове призначення об’єкта оренди – для розміщення зубопротезної лабораторії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus