USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Прима-балерина Катерина Кухар у Луцьку перевтілиться в пристрасну Кармен

8 Березня 2021 08:00
Справжній вечір іспанської пристрасті чекає на лучан, які відвідають балетну виставу «Кармен-Сюїта» 14 березня в облмуздрамтеатрі. Початок вистави – о 19.00.

Головні партії Кармен і Хозе виконає відоме подружжя, світові зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Їх запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу Парижа, Токіо, Шанхая, Женеви, Рима, Мадрида, Мускату, Берліна тощо.

«Кармен-Сюїта» занурить глядачів у світ пристрастей. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією, не залишить нікого байдужим.

Зміст новели Проспера Меріме, що розкривається в опері в чотирьох актах, в балеті ущільнено в один.

Біля витоків задуму балету по опері «Кармен» стояла балерина Майя Плісецька. Для неї кубинський балетмейстер Альберто Алонсо склав лібрето та хореографію «Кармен-сюїти», а чоловік і композитор Родіон Щедрін написав транскрипцію до балету.

Катерина Кухар – українська акторка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, заслужена артистка України. Народна артистка України. Її запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу, а в Україні завдяки її імені балетне мистецтво здобуло більше шанувальників. Кухар – символ сучасного українського балету.

Олександр Стоянов – український танцівник балету, прем’єр Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, заслужений артист України.

Квитки без жодної комісії можна придбати у касі театру або онлайн на concert.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus