USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Прикинувся, що не дихаю, до Роми – а в нього череп прострелений!» Волонтер розповів, як його з другом виводили на розстріл у Мотижині

13 Квітня 2022 03:25
У селі Мотижин на Київщині, яке місяць було під російською окупацією, солдати країни-агресора РФ викрали волонтерів та розграбували допомогу, яку чоловіки привезли місцевим жителям.

Самих українців окупанти зв'язали по руках та ногах, зав'язали очі та закрили в багажнику, пише OBOZREVATEL.

Після цього чоловіків відвезли в інше місце та закрили в бетонному колодязі з люком. Розповідь волонтера в Telegram опублікував журналіст Андрій Цаплієнко.

Час до часу волонтерів по черзі витягали звідти, катували та допитували про позиції Збройних сил України. Чоловіка на ім'я Андрій росіяни сприйняли за кулеметника, бо в нього були мозолі на пальцях через роботу в лісі.

Крім того, росіяни змушували їх копати собі та іншим бранцям могили в лісі, били прикладами та прострелювали руки і ноги, якщо їм не подобалися відповіді українців на запитання.

Незабаром після цього обох волонтерів – Андрія та Романа – окупанти бронетехнікою вивезли до річки й розстріляли. Проте одному з чоловіків вдалося вижити, бо прикинувся мертвим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus