USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Прикро, що за три дні жодного разу не порадували вболівальників», – Чайковський про баскетбольний бабл у Луцьку

14 Січня 2024 23:08
«Старий Луцьк» так і не зумів здобути жодної перемоги в домашньому баблі. У третьому матчі лучани програли «Запоріжжю». Головний тренер луцької команди Дмитро Чайковський на післяматчевій пресконференції наголосив, що команда буде працювати над взаєморозумінням, адже до «Старого Луцька» перед цим баблом приєднався Маркіз Джексон, який поки не до кінця розуміє партнерів, а ті – його.

Гравець «Запоріжжя» Віталій Биков відзначив, що його команда спершу відчула гру, а потім її втратила.

«Я гадаю, що в певний момент лучани відчули перевагу і почала тиснути, але ми відновили свій контроль над грою. Гадаю, що для нас це лише початок. Ми можемо грати краще», – сказав Віталій Биков.
Головний тренер «Запоріжжя» Валерій Плеханов привітав з перемогою вболівальників своєї команди та привітав луцьких фанатів баскетболу, які повернулися на трибуни.

«Коли на трибунах є вболівальники, то це зовсім інший рівень баскетболу. Ти граєш не лише для себе, коли є підтримка. Другий бабл поспіль ми зіграли так, як потрібно це було робити від самого початку. Хочу подякувати нашим новобранцям Нікітіну і Кабанову, які дуже нас підсилили. Ми почали перегравати суперників у підборах і отримали додаткові опції. Тому ми справді лише починаємо. Дуже серйозний наступний бабл, тому будемо готуватися», – зауважив Валерій Плеханов.
Новачок «Старого Луцька» Маркіз Джексон акцентував, що гра проти «Запоріжжя» була дуже довгою.

«Можу зазначити, що «Запоріжжя» – дуже конкурентоздатна команда. Ми добре розпочали у першій чверті, якби боролися так протягом усієї гри, то змогли б перемогти. Ця гра була третьою для мене, я дуже хотів перемогти. Команда допомагає мені в комунікації. Можливо, партнери мене трішки не розуміють, але зараз я віддаю всі сили на вивчення української мови. Тому комунікацію з партнерами можу оцінити на сім балів з десяти», – зауважив американець.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський звернув увагу, що в його підопічних постійно виникають проблеми, коли під час гри трапляються певні складнощі.

«Дуже прикро, що протягом трьох днів жодного разу не змогли порадувати наших уболівальників. Загалом сьогодні початок гри був досить непоганий. Але так стається, що як тільки ми отримуємо якісь складнощі та робимо кілька втрат, то не можемо оговтатися і втрачаємо концентрацію. Таке враження, що гравці, які виходять з заміни, не можуть зрозуміти завдання. Поява Маркіза в складі змінила наше бачення по нападу в деяких гравців. Відповідно, всі гравці мають підлаштовуватися під його швидкості. До цього поки ми не готові.
Я вважаю, що поки наша комунікація і порозуміння на неналежному рівні. Ми мусимо ставати сильнішими не лише на майданчику, а й поза ним, маємо вірити в свої сили. Дякую всім уболівальникам за підтримку. Рухаємося далі», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Січня 2024 03:17
можливо, краще ковзани спробувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus