USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Пригожин кидає виклик Путіну і російській владі, – британська розвідка

15 Червня 2023 13:01
Власник російської «групи Вагнера» Євгеній Пригожин, який раніше гостро критикував міністерство оборони РФ, зараз кинув виклик главі Кремля Володимиру Путіну, стверджує британська розвідка.

Як пише Європейська правда, про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, опублікованому 15 червня у Twitter.

У відомстві нагадали, що 10 червня Міноборони РФ заявило, що всі «добровольчі формування», такі як «група Вагнера», мають підписати контракт безпосередньо з російським оборонним відомством. Путін, виступаючи на телебаченні 13 червня, прямо підтримав цей крок.

Як зазначили у відомстві, Пригожин піддавав гострій критиці керівництво Міноборони, але покладався на авторитет Путіна.

Однак, незважаючи на коментарі Путіна, 14 червня Пригожин заявив, що «ніхто з бійців «Вагнера» не готовий знову йти шляхом ганьби. Тому вони не будуть підписувати контракти».

«Риторика Пригожина перетворюється на виклик ширшим верствам російського істеблішменту. 1 липня 2023 року, крайній термін для підписання контрактів добровольцями, ймовірно, стане ключовою точкою у протистоянні», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патрiот Показати IP 15 Червня 2023 17:03
Нi ну юристам виднiше
Ахаха Показати IP 15 Червня 2023 17:04
Дайош гражданскую войну в паРаше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus