USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Пригода на два дні: у Луцьку влаштують фестиваль на секретній локації

14 Листопада 2021 14:50
25 та 26 грудня в Луцьку відбудеться фестиваль «Вітраж-вікенд». Організатори обіцяють здивувати незвичним для нашого міста форматом та локацією, яку поки тримають у секреті. Утім деякі карти щодо події все ж відкрили.

Запевняють, що «Вітраж-вікенд» – це прогресивна подія з концентровоною енергією ком’юніті, танцями, дегустаціями, лекторіями та музичними вечорами.

Тут обіцяють побудувати справжнє містечко з різними локаціями: маркетом ресайклінгу і вінтажу; спікерзоною, де обговорюватимуть з цікавими людьми з різних сфер вплив кожного з нас на розвиток економіки співтворення Луцька; територією локальних брендів – маркетом, де локальні проєкти презентують одяг, прикраси та книги; фудзоною з найароматнішою їжею та напоями (алкогольними й ні); діджей-зоною – місцем для танців та справжнього шуму. Також буде зона для кінопереглядів – місце для концептуальних та різдвяних фільмів. ⠀

«Ми хочемо показати Луцьк як місто, яке відкрите до прийняття інакшості та антистереотипного креативу, готове ділитися найкращим та створювати ком‘юніті позитиву. Ми об’єднаємо на новій платформі локальні бренди, цікаві концепти сучасності, моду, крафт та культуру. Ми покажемо вам місто з іншого боку – звідти, де фразам «в Луцьку таке не зайде», «Луцьк до цього не готовий», «то просто бізнес по-волинськи» немає місця», – запевняють оранізатори.

Вони інтригують: захід відбудеться на такій незвичній локації, що ніхто й уявити не міг.

Продаж квитків на фестиваль от-от стартує. Про нього повідомлять на сторінках «Вітраж-вікенду»в соцмережах. На Різдво завжди є місце диву, тому зароблені на заході гроші передадуть на підтримку програм Фонду боротьби з раком. ⠀
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Агов! Показати IP 16 Листопада 2021 07:13
А до там карантин!?Ковід відпочиває?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus