USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Придбання захисних окулярів: різноманітність моделей

9 Квітня 2024 12:00
Бажаєте придбати окуляри захисні для роботи, але не впевнені, яка модель вам підходить більше? Давайте поринемо в море пропозицій ринку засобів індивідуального захисту та виберемо практичний варіант, який залежить від умов Вашої роботи та переліку ризиків, що супроводжують виробничий процес.

Ринок України пропонує широкий асортимент лінійок захисних професійних окулярів, які мають різні характеристики. Вони поділяються на такі види.

1. Закритого типу – це герметичні моделі або варіанти із внутрішньою вентиляцією. Захищають від пилу, крапель хімічних реагентів. Повністю закривають органи зору та є чудовим бар'єром для агресивних речовин.

2. Відкритого типу – представники досить широкого класу. Вони легкі, практично невагомі, що зручно під час виконання активних завдань тривалий час. Їх застосовують для захисту очей від дрібних твердих частинок, що летять.

Корпус закритих окулярів зазвичай виконано з м'якого пластику, який виключає додатковий тиск на обличчя. Будьте впевнені, що скло не запітніє завдяки ефективній системі вбудованої вентиляції. Широкі еластичні стрічки сприяють комфортному та надійному розміщенню виробу на голові користувача. У них зручно нахилятися, робити різкі повороти та виконувати динамічні рухи.

У відкритих окулярах скло виконано з оптично прозорого ударостійкого полікарбонату. Оправа забезпечує гарне прилягання та гарантує широкий огляд по боках. Важливо вибирати моделі з м'яким упором для носа. Зазвичай упор виготовляють із пластичної гуми, за потреби його можна знімати для чищення.

Захист очей потрібен для широкого кола фахівців різних професій. Будівельники, дорожні робітники, які тривалий час працюють на відкритому повітрі, потребують захисту очей від яскравого сонця. Для цього вибирають моделі з бурштиновим світлофільтром, який перешкоджає проникненню ультрафіолетових променів.

Захисні окуляри мають попит не тільки в індустріальному секторі, їх активно використовують велосипедисти. Під час швидкої їзди завжди є небезпека потрапляння в око мошок або частинок піску. Щоб отримати максимальне задоволення та насолоду від прогулянки, велосипедисти одягають окуляри стильного спортивного дизайну.

Купуючи окуляри, зверніть увагу на якість виготовлення оправи, оптики, надійність кріплення дужок. Ви знайдете максимум якісних пропозицій на сайті компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг». Кваліфіковані менеджери допоможуть з вибором необхідного захисту.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus