USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.75 10.90

Причиною пожежі, яка стала однією з найбільших в Каліфорнії, стала спроба приховати вбивство

30 Квітня 2021 22:04
Причиною виникнення масштабної лісової пожежі у Каліфорнії у 2020 році, яка стала однією з найбільших у штаті, є спроба приховати убивство.

Про це заявили правоохоронці, повідомляє hromadske з посиланням на NBC News.

Так, пожежа Марклі, яка почалась біля греблі в окрузі Солану на півночі Каліфорнії, з'єдналася з пожежею Хеннессі перед тим, як стати частиною п’ятої за масштабами в історії штату. Цей найбільший комплекс пожеж виник в результаті ударів блискавок. Тоді загалом загинули 6 людей, було знищено 1500 будівель, а вогонь пройшов понад 146 тисяч гектарів землі.

Тепер правоохоронці заявили, що пожежа Марклі виникла через спробу приховати убивство. Біля місця її виникнення знайшли обгоріле тіло 32-річної Прісцили Кастро. Тіла двох інших людей, які стали жертвами цієї пожежі, знайшли мертвими у своїх будинках.

У вересні 2020 року поліція заарештувала Віктора Серітено і звинуватила його в убивстві Кастро. Окружний прокурор каже, що тепер подасть заяву, щоб додати ще два звинувачення у справі щодо смерті ще двох людей та підпалі.

Слідчі припускають, що 16 серпня Кастро поїхала на зустріч із Серітено. Після цього вона зникла безвісти.

Як ми писали, загалом у Каліфорнії через лісові пожежі у 2020 році згоріли мільйони гектарів землі, 33 людини, серед яких одна дитина, стали жертвами лісових пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus