USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Провал на полі бою змушує Путіна сигналізувати про готовність до переговорів, – Жданов

7 Листопада 2022 12:23
Президент Росії Володимир Путін змінив свою позицію і відчайдушно хоче переговорів з Україною. Адже він усвідомлює, що російська армія зазнає поразки на полі бою, а вогнева міць – не рівносильна.

Про це в інтерв’ю УНІАН розповів військовий експерт Олег Жданов.

«Офіцери намагаються донести до Путіна реальну картину справ і пояснюють, що ЗС РФ на сьогоднішній день втратили наступальний потенціал повністю, а завтра вони втратять і оборонний потенціал. Навіть той мільйон мобілізованих, яких Путін мріє зібрати, не воюватиме. Вони просто розбіжаться.

Путін це розуміє і говорить про те, що він готовий до переговорів. Це ж повторюють і його чиновники Пєсков, Лавров і так далі. В принципі, вони навіть згодні переговори провести з нашим президентом. Раніше вони його не бачили взагалі як сторону. Для Путіна важливі не сенс і зміст цих переговорів, а факт. Справа в тому, що однією з умов буде тимчасове припинення вогню, що гарантує Путіну відстрочку програшу в цій війні», – пояснив Жданов.

Читати ще: Росіяни намагаються втрутитись у вибори в США, аби завадити допомозі Україні, – NYT

Зауважимо, на думку міжнародного оглядача Івана Яковини, найімовірніше, до зими російські війська відійдуть з Херсона, а Путін заявить про «перемир’я».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 7 Листопада 2022 16:32
і чомусь ніякий журналюга не поцікавиться в путіна, яку таємницю намагається вивідати він, піддаючи українців тортурам в численних "питочних"..
Вєра Показати IP 8 Листопада 2022 08:53
на коліна російська скотина!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus