USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Проти Трампа відкрили ще одну справу: експрезидента звинувачують у шахрайстві

31 Серпня 2023 10:34
Ще один суд проти колишнього президента США Дональда Трампа має розпочатися 2 жовтня. Експрезидента звинувачують у шахрайстві.

Про це повідомляє Reuters.

Згідно до заяви прокурора Нью-Йорка Летиції Джеймс, з 2011 по 2021 рік Трамп надавав банкірам та страховим компаніям неправдиві дані про свої статки, перевищивши їх на 2,23 млрд доларів.

«Кумулятивний ефект цих численних шахрайських схем із збільшення активів Трампа, а отже, і його власного капіталу, приголомшливий, і є лише верхівкою набагато більшого айсберга обману», – сказала вона.

Прокурор вимагає від суду визнати Трампа шахраєм ще до початку слухань. У разі доведення вини той буде змушений оплатити штраф розміром у 250 млн доларів.

Зараз Дональду Трампу висунуто 91 кримінальне звинувачення за трьома справами.

23 серпня Трамп здався за формальною процедурою у в’язниці округу Фултон штату Джорджія за більш як десятьма звинуваченнями, пов’язаними із його спробами скасувати результати президентських виборів у штаті в 2020 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus