USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

«Процвітання нашому Луцьку»: міський голова Ігор Поліщук привітав із Днем міста

Сьогодні 08:41
14 та 15 вересня славетний Луцьк, який є одним з найдревніших міст України, відзначає свій день народження. Перша літописна згадка про Луцьк датується 1085 роком, від якого лучани рахують день народження свого міста.

З нагоди свята до жителів Луцька та Луцької громади звернувся міський голова Ігор Поліщук.

«Щиро вітаю вас з Днем народження нашого міста, якому сьогодні виповнюється 939-ть років.

Із початку повномасштабної війни Луцьк став міцним тилом для захисників та домівкою для тих, хто рятувався від війни. Я вдячний усім жителям громади за єдність, стійкість та небайдужість. За те, що подаєте руку допомоги, за те, що волонтерите, підтримуєте військових та наповнюєте бюджет!

Із початком війни мільйони українців зрозуміли, наскільки багато значить місто, в якому ти живеш... Жити у рідному місті – це бути вдома.

Сьогодні тисячі лучан зі зброєю в руках захищають свій рідний дім, відстоюють свободу та незалежність України. Дякую Збройним силам України за можливість жити, працювати та навчатися в Луцьку!

Вічна пам’ять та низький уклін Героям, які повернулися додому «на щиті». Сумно та боляче, що війна забирає найкращих. Пам’ятаємо кожного!

Живемо з вірою, що день нашої перемоги обов’язково настане! Мир повернеться в Україну, в кожне місто та в кожне село. І День нашого міста буде з радістю і щирими щасливими посмішками!

Міцного здоров’я та Божого благословення вам усім. Нехай добро і злагода панують у кожній луцькій родині.

Процвітання нашому Луцьку та чудовим лучанам.

З днем народження, рідний Луцьк!

Зі святом, шановні лучани!»
Програма заходів до Дня міста:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus