USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Протягом року за 34 млн відремонтують дорогу Синове–Підсинівка

14 Грудня 2021 08:00
У Волинській області запланували поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С031204 М-19–Синове–Підсинівка на ділянці від початку траси до 5,9 кілометра (колишній Старовижівський район).

Тендер на роботи для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Пропозиції від учасників прийматимуть до 16 грудня 2021 року, аукціон розпочнеться 20 січня 2022-го.

Очікувана вартість поточного середнього ремонту дороги М-19–Синове–Підсинівка становить 33 948 903 гривні.

Роботи включатимуть розбирання наявного покриття, очищення водопропускних труб від наносів і бруду, прочистку водовідвідних канав і кюветів, видалення порослі кущів, дерев, корчування пнів, розробку та ущільнення ґрунту, планування укосів, улаштування основ, підсилення наявного дорожнього одягу, улаштування нового дорожнього одягу, встановлення дорожніх знаків, напрямних стовпчиків, металевого бар’єрного огородження тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, асфальтобетонного заводу, з якого на об’єкт будуть поставляти асфальтобетон, а також працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.

Ремонт мають завершити до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, у Камінь-Каширському районі планують відремонтувати автомобільну дорогу загального користування місцевого значення Личини–Запруддя–Карасин. Ідеться про капітальний ремонт мостів, розташованих на автошляху.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 14 Грудня 2021 13:43
Ну дуже "важлива" автомагістраль Синове-Підсинівка в яку вбахаєте 33млн.грн.Коли вже почнете робити дорогу Ковель-Любешів через К-Каширський???Не дорога,а повна ду...а.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus