USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Протягом місяця у Луцьку під час благодійного проєкту зібрали майже 58 тисяч для ЗСУ

9 Липня 2022 09:24
У Луцьку підбили перші підсумки благодійного мистецького проєкту «Разом переможемо!», який передбачає творчі виступи аматорських колективів та збір коштів для потреб ЗСУ.

Про це повідомили у Луцькій міськраді.

Упродовж червня патріотичні мистецькі програми на вулиці Лесі Українки, Театральному майдані та інших локаціях презентували творчі колективи комунальних закладів «Палац культури м. Луцька» та «Центр культури «Княгининок», мистецьких шкіл та громадських об’єднань, артисти обласного муздрамтеатру імені Т.Г.Шевченка.

57 361,80 грн, 5 Євро і 10 польських злотих зібрали творчі колективи та окремі виконавці Палацу культури, КМЦ «Красне», Теремнівського БК і БК м-ну Вересневе. Кошти передадуть для потреб ЗСУ.

Реалізація проєкту триватиме до Перемоги! Тож до акції закликають долучатися митців, аматорів народної творчості, а також благодійників.

Проєкт реалізовується департаментом культури міської ради та закладами культури, у співпраці з Благодійним фондом «Сучасна Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus