USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Протягом доби у травмпункт в Луцьку звернулося 13 осіб з переломами та вивихами

12 Січня 2024 21:39
За минулу добу, 11 січня, в травмпункт медоб’єднання Луцької міської тергромади звернулися 13 пацієнтів, які травмувалися на вулиці.

Про це Суспільному розповіла завідувачка відділення Неля Федорчук. З її слів, переважно люди звертаються із травмами рук і ніг.

«Звертаються у травмпункт з різного роду травмами – побутовими і виробничими, що пов’язані із погодними умовами. Буває від 10 до 20 звернень на день», – зазначила завідувачка.

Лучанин Олександр прийшов у травмпункт зранку,12 січня. Чоловік надворі впав і травмував ногу.
Читати ще: Поранення болгаркою, падіння з дерева, опіки: які травми лікують луцькі лікарі

«Випадково, перший раз у житті ногу підвернув. З донькою на гірці був, послизнувся і впав. Є місця, де слизько на вулиці, а є де посипають. Не завжди і не всюди посипано», – говорить пацієнт.
Що про стан доріг і тротуарів кажуть комунальники

За коментарем журналісти звернулися до керівника департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Миколи Осіюка. З його слів, місто заготовило по 1,5 тисячі тонн щебенево-соляної і піщано-соляної суміші.

«Працює в місті майже 12 одиниць техніки. Тротуари в доброму стані, де може проїхати техніка. Також двірники виходять на пішохідні доріжки, зупинки, переходи», – сказав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus