USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Протестувальники проти війни Ізраїлю і ХАМАС зайшли у Капітолій: понад 300 затриманих

19 Жовтня 2023 10:19
У Вашингтоні затримали понад 300 учасників антивоєнної демонстрації, що закликала до припинення війни між Ізраїлем і угрупованням ХАМАС, під час якої частина людей зайшли у будівлю Капітолію.

Про це повідомляє ABC News, пише «Європейська правда».

Як пише Axios, доступ до Капітолію США обмежений після арештів під час акції протесту проти припинення вогню в Газі.

Сотні людей зібралися в середу в Капітолії та за його межами. Деякі з демонстрантів, організовані лівою єврейською групою, потім увійшли в офісну будівлю Кеннон-хаус через різні пропускні пункти і зібралися в ротонді, повідомив речник поліції.

Масштабна демонстрація відбулася після аналогічної події біля Білого дому на початку цього тижня, яка також призвела до десятків арештів.

За словами представника поліції, протестувальники, як і всі інші, можуть законно увійти до Капітолію і ризикують зіткнутися з юридичними проблемами лише тоді, коли починають створювати безлади.

Axios повідомляє, що десятки демонстрантів всередині Капітолію, які скандували «Припинити вогонь негайно», були заарештовані поліцією протягом дня.

Поліція Капітолію також оголосила, що перекриває дороги навколо будівлі, щоб забезпечити безпеку протестувальників на вулиці.

За словами джерел у правоохоронних органах, у середу на допомогу були викликані підрозділи поліції з прилеглих районів, включаючи столичну поліцію Вашингтона і офіцерів з Вірджинії.

За даними Axios, сотні протестувальників, пов’язаних з антиізраїльськими групами «Якщо не зараз» і «Єврейський голос за мир», зібралися в середу вдень як всередині, так і зовні офісної будівлі Кеннон-хаусу, щоб закликати до припинення вогню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
rrrr Показати IP 19 Жовтня 2023 10:45
Коли наші вже у верховну зраду зайдуть???
фффф до rrrr Показати IP 19 Жовтня 2023 11:35
а ваші це хто?
Бернард Барух Показати IP 19 Жовтня 2023 11:30
Не всі євреї підтримують війни. Всюди є мислячі люди
Клава Показати IP 20 Жовтня 2023 04:24
сумно, не приїде більше Натаньяха бігати по Красній площі з портретом безсмертного полку..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus