USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Просив повернутися: на Волині чоловік підпалив будинок, у якому жила колишня співмешканка

19 Лютого 2023 23:37
Волинянин проведе за ґратами чотири роки за підпал будинку, в якому жила його колишня співмешканка.

Відповідний вирок виніс Рожищенський районний суд.

Як вбачається з матеріалів справи, 7 грудня минулого року раніше судимий Микола Ю. придбав на АЗС у Рожищі кілька літрів бензину, з яких згодом зробив два коктейлі Молотова. Прийшовши за адресою, де живе його колишня співмешканка, чоловік підпалив коктейль та проник у будинок. Жінка була в одній з кімнат. Обвинувачений вимагав, щоб вона повернулася до спільного проживання, однак жінка відмовилася.

Тож чоловік розлив суміш та підпалив її – у будинку зайнялися підлога, стіни та меблі. На щастя, пожежу швидко погасили.

Відзначимо, що будинок належить не колишній співмешканці палія, а іншій особі.

Під час розгляду справи злочинець, який раніше мав судимості, визнав провину. Докази у справі ніхто з учасників справи не оспорював, тому суд їх не досліджував.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus