USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Прострелений хребет, шлунок і селезінка: хлопчик, якого підстрелив військовий, – у реанімації на ШВЛ

14 Липня 2021 11:59
У столичному «Охматдиті», куди напередодні гелікоптер санавіації доправив важкопораненого 9-річного Данилка з Житомирської області визначають подальший план лікування.

Зокрема, йдеться і про хірургічний, розповіли у ТСН 14 липня.

Нині хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні на апараті штучної вентиляції легень. Його стан важкий, кажуть лікарі. За словами медиків, переліт гелікоптером хлопчик переніс добре.

Напередодні у столичній лікарні йому проводили повний комплекс обстежень. «Низка обстежень ще в опрацюванні. Наші хірурги зараз вивчають ті дані, які вже отримали, чекають на ті дані, які ще не отримали, і будуть виробляти, зокрема і хірургічну тактику. Вірогідність операції можлива, вона є», – каже Сергій Чернишук, медичний директор лікарні «Охматдит».

Нагадаємо, що наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини з численними ушкодженнями внутрішніх органів хлопчик отримав вдома. В нього ніби-то випадково поцілив друг батька – військовослужбовець. Чоловіка затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 14 Липня 2021 12:39
Що,торгував зброєю?2 Калаша,2 РПГ,пістолет,набої -явно не подарки хазяїну будинку!!!Щось в розвідці явно не так!!!!І хто за цей порядок відповідає??Адже риба гниє з голови(точніше з черева).
Клава Показати IP 14 Липня 2021 13:18
ось такий "липовий" український полковник без полку та без царя - себто верховного головнокомандувача в голові..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus