USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Просто під час виступу на сцені помер володар «Ґреммі» – репер FatMan Scoop

1 Вересня 2024 23:33
У п'ятницю, 30 серпня, помер відомий американський репер FatMan Scoop. Артисту раптово стало зле під час концерту.

Як пише УНІАН з посиланням на The Guardian, трагічна подія сталася в штаті Коннектикут. Репер, виконуючи одну зі своїх пісень, несподівано знепритомнів. Виконавця одразу ж доправили до найближчої лікарні, проте було надто пізно. Життя FatMan Scoop врятувати не вдалося. Наразі причини смерті 53-річної зірки не розкривають.

Агентство MN2S, яке представляє репера, підтвердило його смерть та опублікувало офіційну заяву.

Читати ще: Помер французький актор Ален Делон

«Scoop цінували у музичному світі, його творчість любили незліченні шанувальники по всьому світу. Його легендарний голос, заразлива енергія та неординарна особистість залишили незабутній слід в індустрії. FatMan Scoop був не просто виконавцем світового класу, він був батьком, братом, дядьком і другом. Він дарував нам сміх, був постійним джерелом підтримки, непохитної сили та мужності», – зазначили представники артиста.

Що відомо про FatMan Scoop

Найбільш відомий репер своєю співпрацею з Міссі Елліотт і Сіарою над хітом 2005 року Lose Control і піснею Мераї Кері It's Like That. Популярність Scoop здобув ще у 1990-х роках. За згадані хіти його нагородили премією «Ґреммі».

Ще однією популярною піснею репера є трек Be Faithful 1999 року. Пісня мала міжнародний успіх у 2003-му, коли очолила чарти в Ірландії та Великобританії. Також за рік після цього артист зіграв роль у британському телесеріалі Chancers на Channel 4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus