USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Просять підтримати петицію про надання звання Героя України загиблому Захиснику з Волині Анатолію Бащуку

26 Січня 2024 21:40
Загиблому волинянину солдату окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького (ОПБр,в/ч А0222), гранатометнику 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 5 механізованої роти 2 механізованого батальйону Бащуку Анатолію Анатолійовичу,13.10.1992 р. н., жителю с. Великий Обзир (Камінь-Каширського р-ну) просять посмертно присвоїти звання Герой України.

Відповідну петицію зареєструвала сестра загиблого Люшик Катерина Анатоліївна.

«Будучи відданим військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 01.01.2024 року від отриманих травм внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу, в районі населеного пункту Авдіївка, Покровського району, Донецької області.

Бащук Анатолій Анатолійович – справжній Герой, який заслуговує на державну нагороду – Герой України (посмертно). Слава Україні! Героям Слава!» – йдеться у зверненні.

Підтримати петицію про надання йому почесного звання Героя України (посмертно) можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus