USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Просять гідно зустріти: у Ківерці везуть тіло молодого військового Олександра Радчука

3 Квітня 2023 13:28
Сьогодні орієнтовно о 15.30 у Ківерцях зустрінуть траурний кортеж із тілом загиблого військовослужбовця Олександра Радчука. Військовий 2002 року народження загинув 31 березня у Донецькій області під Авдіївкою внаслідок штурмових дій противника. Попрощаються із Героєм завтра, 4 квітня.

Про це повідомили в Ківерцівській міськраді.

Маршрут траурного кортежу у місті Ківерці: Чкалова – Київська – Шевченка – Незалежності – Літописна – Воровського – Луцька – Горького – Соборності – Некрасова – Суворова.

Церемонія поховання відбудеться завтра, 4 квітня, о 9.30 год.

Маршрут траурного кортежу: Суворова – Некрасова – Соборності – Грушевського – Луцька – Костюшка.

Заупокійна панахида відбудеться в церкві Святої Ольги, орієнтовно о 10.00.

Поховають загиблого на Алеї Слави міського кладовища.

«Просимо жителів громади гідно зустріти та провести в останню путь Героя Олександра, який з перших днів війни захищав кордони нашої держави», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
максим Показати IP 3 Квітня 2023 13:46
справжній герой шана і подяка і вічна память тобі воїне але гляньте назви вулиць маршруту одне кляте москальство я з центру украіни навіть там давно замінили назви а тут волинь батьківщина упа а назви вибачте гидко читати ківерці влада ще соетська мабуть вам не соромно
Олександр Показати IP 3 Квітня 2023 18:10
Для Максима Назви вулиць у місті Ківерці формально давно уже приведені до "нормального" проукраїнського звучання. Не треба цим дорікати місцевій владі. Навчіться самі УПА писати з великої літери. Вся проблема у тому, що журналісти не завжди і самі вникають глибше в матеріал, який публікують. Це оголошення не є місцем для подібних дискусій. На тому і крапка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus