USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Проштрикнув залізним гостряком: потрібна допомога малюку з Волині, якому можуть видалити око через нещасний випадок

15 Грудня 2021 17:15
Через нещасний випадок життя звичайної щасливої сім’ї із села Копилля Колківської громади перетворилось на страшний сон. Граючись із братиками та сестричками, дворічний Тимофій Попович проштрикнув собі око залізним гостряком. Аби зберегти дитині око, необхідна термінова операція.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила засновниця БФ «З Богом у серці» Марія Бадалян.

Замість того, щоб готуватись до новорічно-різдвяних свят, багатодітна мама Наталія Попович змушена покинути свою чималеньку родину і всіма силами рятувати найменшого сина Тимофія.

Одне випадкове падіння малюка перевернуло життя сім’ї з ніг на голову. Під час гри із братиками і сестричками хлопчик впав і проштрикнув око залізним гостряком.

Тепер дитина не лише не бачить на одне око, в якому пішов гострий запальний процес, а й страждає від болю. Якщо терміново не провести оперативного втручання, око зберегти не вдасться.
Надію, хоч і невелику, на порятунок ока та зору дають медики з Інституті очних хвороб і тканинної терапії імені В.П. Філатова в Одесі. Вартість операції - 16 тисяч гривень.

Мати малюка у відчаї, адже родина немає навіть частини необхідних коштів. Тримаючи синочка на руках, вона не стримує сліз. Усю суму потрібно сплатити якомога швидше, оскільки операцію проведуть лише у день оплати рахунку.

Чим швидше дитину прооперують, тим більше шансів врятувати око. Саме тому багатодітна сім’я благає всіх небайдужих про допомогу.

Читати також: 2-річному волинянину, який проштрикнув око залізним гостряком, зібрали необхідну суму на операцію

«Разом ми можемо зробити найбільший подарунок до Святого Миколая для дитини — врятувати малюку оченятко і зір», - каже Марія Бадалян.

Долучитись до порятунку дитини можна, переказавши посильну допомогу за реквізитами:

Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку:

http://bit.ly/3gCzrQy

Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:
5169 3305 3008 3952
Пошук за назвою у Приват24:

Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Підозріло Показати IP 15 Грудня 2021 17:48
Якесь шахрайство, у фонду немає кількох тисяч гривень. Реквізити батьків засекречені.
Микола до Підозріло Показати IP 15 Грудня 2021 18:20
Все можливо. Де телефон батьків? Може хтось і всю суму зараз дасть їм.
Лучанин!!! Показати IP 15 Грудня 2021 17:50
ЛІКАРІ!КУДИ ви дивитесь??? Невже щоб врятувати життя маленькому хлопчику вам треба тільки кошти? Невже неможна в таких випадках змилуватись і стати просто доброю людиною з душею і допомогти людям в такому горі!!!!!А не лікарем з великім пузом і з джипом біля хати!!!
Микола до Лучанин!!! Показати IP 15 Грудня 2021 18:18
Не пишіть дурниць, там самі матеріали можуть коштувати купу грошей. Ви не думали що кусочок нитки для зшивання коштує 50 і більше доларів. Лікар не може купити для всіх цього. І ніде не написано що лікар за роботу попросив гроші.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2021 18:10
при так званому "совку" (так, "поцріоти?") такої х...і не було. Медицина була доступна і безплатна
R2-D2 Показати IP 15 Грудня 2021 18:24
В батьків картка є? Дайте.
Лучанин Показати IP 15 Грудня 2021 18:27
Вкажіть, будь ласка, картку батьків.
Марія, БФ «З Богом у Показати IP 15 Грудня 2021 18:34
Немає кількох тисяч? А чому ви думаєте, що нас хтось фінансує, щоб у нас вони були? Ми надаємо допомогу на ті пожертви, які нам надсилають люди. Усю звітність надаємо. Що тут підозрілого? Чи ви думаєте, що якщо благодійний фонд, то засновники якісь багатії, які мають тисячі гривень в кишені?
БФ «З Богом у серці» Показати IP 15 Грудня 2021 18:35
Стосовно картки батьків: офіційний рахунок від лікарні оплачуємо ми, напряму, тому кошти збираємо ми. Картки батьків ми не передаємо, як і грошову допомогу батькам. Адже ми відповідальні за кожен внесок, і лише отримуючи кошти на офіційний рахунок фонду ми можемо гарантувати усю звітність і цільове спрямування зібраних коштів.
БФ «З Богом у серці» Показати IP 15 Грудня 2021 18:38
Усіх експертів із сумнівами запрошуємо долучитись до роботи фонду!!!!! Подивитесь, як відбувається наша праця і надається допомога дітям!! Будемо дуже раді, бо охочих безкоштовно працювати немає, а ви якраз розвієте свої сумніви!!
Юрій Показати IP 16 Грудня 2021 14:14
Напишіть хтось номер до Мами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus