USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Пропонував співпрацю чотирьом жінкам: колишнього гінеколога з Луцька знову судять за сутенерство

Сьогодні 18:35
Колишньому гінекологу з Луцька Василю Стефанюку, який уже мав покарання за сутенерство, знову оголосили вирок. За версією слідства, чоловік запропонував чотирьом жінкам співпрацю: з них – інтим-послуги за гроші, з нього – пошук клієнтів.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Судячи з колишніх вироків за сутенерство й шахрайство, лучанин, якому близько 60 років, став на кримінальну стежку у 2020 році. А до цього працював акушер-гінекологом в жіночій консультації.

Відомо, що коли історія з панянками, яких він нібито залучив до проституції, набула розголосу – звільнився з медзакладу. Перебуваючи на іспитовому терміні за виявлені факти сутенерства, чоловік знову попав у поле зору правоохоронців із тим же.

Читати ще: Три тисячі за 2 години: повія розповіла, як працювала на луцького гінеколога-сутенера

За версією слідства, запропонував чотирьом жінкам заробляти гроші інтимом за його посередництва. Себто він шукатиме їм клієнтів, домовлятиметься за оплату та інше.

Свою вину чоловік визнав і вкотре щиро розкаявся. Його покарали до п’яти років позбавлення волі. Зараз ця справа на розгляді в апеляційному суді, куди обвинувачений систематично не з’являється.
На останньому засіданні теж не було ні обвинуваченого, ні його захисника.

«Обвинувачений у судове засідання не може з’явитися внаслідок захворювання, що підтверджується медичною документацією, і через це просить відкласти розгляд справи на іншу дату», – поінформував суддя Волинського апеляційного суду Василь Подолюк.

Нагадаємо, Василя Стефанюка судили у вересні 2020 року. Тоді його викрили на сутенерстві та продажі амфетаміну. На той момент чоловік працював лікарем-гінекологом у Луцькому пологовому будинку. Під час розслідування він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, відтак суд призначив йому лише три роки іспитового терміну.

Проте вже у травні 2021 року поліція вдруге викрила Василя Стефанюка на сутенерстві. Він встиг місяць пропрацювати у Цуманській райлікарні, але його одразу звільнили. Чи працював він після цього лікарем, невідомо.

Втретє чоловіка затримали на початку січня 2023-го у Луцьку. Фігурант за винагороду у розмірі 2000 тисячі гривень організував надання сексуальних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лінивець Показати IP Сьогодні 19:03
лікарю треба своє шлюбне агентсво відкривати-любить зводити в парі чоловіків і жінок ги-ги :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus