USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Проломив череп: судили мотоцикліста, який поблизу Луцька збив велосипедиста

9 Жовтня 2021 21:59
У Луцьку судили водія мотоцикла, який не маючи водійського посвідчення, не надав переваги у русі та зіткнувся на перехресті з велосипедистом.

Луцький міськрайонний суд призначив винуватцю ДТП умовне покарання.

Аварія трапилася 8 серпня минулого року в селі Промінь. Обвинувачений керував мотоциклом Yamaha FZS 600, на який встановлений номерний знак, що йому не належить. Також чоловік не мав відповідного водійського посвідчення.

Рухаючись у напрямку села Лаврів, водій мотоцикла при наближенні до нерегульованого Т-подібного перехрестя рівнозначних доріг виїхав на нього, не надавши дорогу велосипедисту, який наближався до перехрестя праворуч. В результаті цього відбулося зіткнення мотоцикла з велосипедом.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, зокрема черепно-мозкову травму у вигляді перелому основи і склепіння черепа з забоєм головного мозку.

У суді мотоцикліст повністю визнав свою вину. Потерпілий, своєю чергою, просив суд суворо не карати обвинуваченого та не позбавляти права керування транспортними засобами, оскільки збитки йому повністю відшкодовані.

Відтак суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на умовне терміном на один рік та шість місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентин Показати IP 10 Жовтня 2021 14:57
Куплены суд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus