USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Програмне забезпечення для банківських систем: що таке ABS*

19 Грудня 2023 13:07
Банк по своїй суті – це дуже велика і складна організація. Навіть, здавалось би, невеликий банк щодня обробляє сотні різноманітних процесів. Тому йому конче необхідна автоматизація банківської діяльності за допомогою спеціалізованих програм. Тому не дивно, що такі існують.

Одним із таких прикладів є система ABS BARS.

Автоматизована банківська система, або скорочено ABS – це програмне забезпечення, яке використовується у банківській сфері для забезпечення ефективності і автоматизації процесів. Вона допомагає банкам керувати різними аспектами своєї операційної діяльності, включаючи облік, кредитування, депозити, управління ризиками, звітність перед НБУ і ще багато чого іншого.

В свою чергу ABS BARS – це автоматизована банківська система, розроблена компанією UNITY-BARS. Це комплексне і готове рішення, яке будь-який банк може інтегрувати в свою роботу без необхідності створювати з нуля власну програму. Багато хто так і робить. Зараз система підтримує роботу 15 млн клієнтів, 25 млн рахунків, 10 тис. користувачів, щоденно обробляється більше ніж 600 тис. документів.

Важлива деталь, що сучасні ABS-системи, в тому числі ABS BARS, можуть інтегруватись з іншими інструментами та програмами банків:

– з CRM-системами;

– з системи електронного документообігу;

– з платформи для взаємодії з регуляторними органами;

– з системою B.ONE (це одна з платформ, завдяки якій функціонує інтернет банкінг в Україні та мобільний банкінг).

І це був далеко не повний список інструментів, з якими взаємодіє ABS.

Подібні системи також включають заходи безпеки для захисту конфіденційності клієнтських даних. Вони забезпечують надійний обмін даними і запобігають несанкціонованому доступу до інформації.

Завершуючи, можна сказати, що ABS-системи є невід’ємною частиною сучасного банківського сектору. Вони забезпечують необхідну базу для ефективної роботи банків, оцифровують операційні процеси і тим самим покращують обслуговування клієнтів та спрощують життя співробітників
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus