USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Професії майбутнього: Навчально-науковий фізико-технологічний інститут ВНУ імені Лесі Українки запрошує на навчання

Сьогодні 10:08
Вступна кампанія 2024 – у розпалі. Для абітурієнтів, які шукають цікавий і перспективний шлях до майбутнього, у ВНУ імені Лесі Українки мають чудову пропозицію!

Навчально-науковий фізико-технологічний інститут Волинського національного університету імені Лесі Українки запрошує на навчання за спеціальностями:

- 104 Фізика та астрономія;

- 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка;

- 105 Прикладна фізика та наноматеріали;

- 014 Середня освіта. Фізика.
Якщо вас цікавлять комп’ютерне моделювання, програмування та макроскопічні квантові явища, то освітня програма «Комп'ютерна фізика» в межах спеціальності 104 «Фізика та астрономія» – саме те, що треба.
Комп'ютерна фізика відчиняє вікно в світ інновацій. Студенти досліджують найскладніші таємниці всесвіту, використовуючи обчислювальну техніку та спеціалізоване програмне забезпечення. Вони моделюють гравітаційні хвилі, вивчають квантову механіку та багато іншого.
Освітня програма «Комп'ютерна фізика» готує фахівців, здатних розв’язувати складні задачі з фізики та астрономії, що потребують застосування сучасних теорій, мов програмування та методів фізики. Випускники вишу можуть розв’язувати і професійні, і наукові проблеми, які характеризуються комплексністю та невизначеністю умов.
Також при інституті відкрили нову спеціальність «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» ОП «Комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». Навчання за цією освітньою програмою умовно відбувається за двома блоками навчальних компонент – інженерія та робототехніка, а також є блок комп’ютерно-інтегровані технології.
Випускники працюють у провідних український та світових компаніях, змінюючи майбутнє науки та технологій.
«Приєднуйся до нас і відкрий для себе неймовірний світ поєднання фізики та інноваційних технологій. З нами ти зрозумієш, що фізика – це легко, цікаво та захопливо!» – запевняють у Навчально-науковому фізико-технологічному інституті.
Варто наголосити, що спеціальності, які реалізовують в інституті, мають підтримку держави, тому максимальний обсяг ДЕРЖАВНИХ МІСЦЬ – 55, адже рівень добробуту в суспільстві залежить від розвитку високотехнологічного виробництва, а це безпосередньо пов'язано з рівнем фізичної освіти. Матеріально-технічну базу тут систематично оновлюють.
Ще одна суттєва перевага – участь в міжнародних програмах навчання, зокрема студенти навчаються за програмами «Подвійний диплом», «Ерасмус+».

До того ж, на майбутніх здобувачів вищої освіти чекає активне студентське життя та волонтерська діяльність.
РЕЄСТРАЦІЯ ЗАЯВ триває до 31 липня 2024 року.

Телефони для довідок: +38 096 693 46 30, +38099 646 86 17.

Детальніша інформація:

https://vnu.edu.ua/uk/faculties-and-institutions/navchalno-naukovyy-fizyko-tekhnolohichnyy-instytut

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063691591242

https://www.instagram.com/physics_vnu?igsh=bzlyNGN4a2o5c2w2

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus