USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Проект «остров россія»: окупанти прагнуть зробити сіру зону в Україні

12 Серпня 2022 10:13
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія хоче зробити "сіру зону" не лише у Запорізькій області ядерним шантажем на ЗАЕС, а і з усієї України.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону, пише ТСН.ua.

"У них є проєкт, який має назву "остров россія". Його мета дуже проста: Росія омивається або водою, або країнами-васалами. Жодних інших сценаріїв вони розглядати не збираються. Єдиний виняток – Китай, з яким вони хочуть дружити", – наголосив Данілов.

Він додав, що колонізацію росіяни проводять вже дуже давно. Данілов переконаний, що втілити мету цього проєкту російським окупантам ніколи не вдасться, адже у їхніх планах відсутній спротив.

Читати ще: Вдесятеро гірше за Чорнобиль: у разі вибуху на ЗАЕС доведеться відселити всю Запорізьку область

Окрім того, за словами секретаря РНБО, росіяни втратили наступальний потенціал, тож ситуація на полі бою вже зараз починає кардинально змінюватися.

Водночас військовий експерт Олег Жданов в етері телемарафону заявив, що в Україні найближчими тижнями потрібно реагувати на сирени повітряних тривог. Адже російські окупанти можуть посилити ракетні обстріли України.

"Росія намагається перевести війну в стадію позиційної. Вони, як я розумію, взяли тактику оборонної операції. Зараз вони будуть окопуватись", – вважає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Серпня 2022 10:46
короче обісралися Мечтал Вовка о ,,великом" сидеть до востания роботов, но вдруг насрал себе в штаны...
Читачі Показати IP 12 Серпня 2022 11:19
" ... мету цього проекту російським окупантам ніколи не вдасться, адже у їхніх планах відсутній спротив ". То дійсно слова Данілова, чи то така викладка матеріалу редакцією ВН ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus