USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Продаж алкоголю неповнолітнім та бійки на Lutsk Food Fest: мер звернувся до розпорядників Луцького замку

Сьогодні 18:26
Міський голова Ігор Поліщук звернувся до директора історико-культорного заповідника у місті Луцьку Павла Рудецького щодо проведення культурних подій на території Луцького замку.

Про це інформує пресслужба міськради.

«Минулими вихідними, 17-18 серпня, на території Луцького замку відбувався фестиваль Lutsk Food Fest, під час якого було зафіксовано окремі факти порушення громадського порядку.

Відвідувачі заходу вказують на продаж алкогольних напоїв неповнолітнім, бійки і всередині Луцького замку, і за його межами, непристойну поведінку окремих відвідувачів. Це викликало обурення та негативну реакцію у відвідувачів та жителів нашої громади.

Враховуючи те, що Луцька міська рада не є ні організатором, ні співорганізатором заходу, а Ви є розпорядником майна Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку та надаєте замок в оренду для проведення заходів, прошу посилити відповідальність у питаннях організації та проведення подібних фестивалів на території замку.

Звертаю Вашу увагу на належне ставлення організаторів, учасників та гостей заходів до історико-культурної спадщини, забезпечення порядку, громадського спокою та недопущення порушень законодавства України», – йдеться у листі.

Читати ще: Бійка та стрілянина на АЗС у Луцьку: поліція встановила учасників конфлікту
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 18:54
А що тут дивного, в нас 60% молоді невиховане бидло…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus