USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Про книгу луцької фотографки написали в The New York Times

28 Лютого 2023 09:31
Відоме видання The New York Times опублікував статтю про луцьку фотографку та засновницю Центру візуальної освіти Ірину Єрошко. У книзі йдеться про листування українців в день повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого.

Книга фотографині і засновниці Центру візуальної освіти Ірини Єрошко мала назву «Good Morning, Russia invaded Ukraine», пише американське видання The New York Times.

Опубліковано деякі з мільйонів повідомлень, які українці написали друзям, родині та близьким, коли Росія вторглася рано вранці 24 лютого. Ці повідомлення є знімком доленосного дня для України та Європи – у них відображено страх, любов і підтримку.

«Мене надихають гумор, чесність, хоробрість і повідомлення «Як справи» і «Я люблю тебе», які були надіслані того дня», – сказала Ірина Єрошко.

За її словами, смс-повідомлення зв’язали Україну «як нитки».

Вона пояснює, що того ранку відвідувала своїх батьків у Луцьку, а коли прокинулась і почула вибухи, одразу зрозуміла, що це означає.

Центр візуальної освіти, який Ірина відкрила у Луцьку в 2019 році, є громадською організацією, що має на меті розвивати, поширювати та підтримувати освіту у сферах візуальних мистецтв жителів Луцька, Волині та України загалом, а також сприяти включенню українського візуального мистецтва у міжнародний контекст.

Ірина за освітою фотограф, навчалась у вищому графічному федеральному дослідницькому інституті Відня (Австрія) на факультеті «Фотографія та аудіовізуальні медіа», є стипендіаткою програми International Class з фотожурналістики та документалістики Ганноверського університету прикладних наук і мистецтв у Німеччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus