USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Президенту УАФ Павелку заборонили залишати Київ без спецдозволу

5 Грудня 2022 17:12
Президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, який підозрюється у заволодінні 26,5 млн гривень, заборонили відлучатися з Києва без дозволу слідства та суду, а також забрали паспорт для виїзду за кордон.

Про це Українським Новинам розповіли у Офісі генпрокурора.

Після того, як за Павелка було внесено майже 10 млн гривень застави, щодо нього почали діяти певні обмеження, які встановив Печерський районний суд Києва.

А саме – Павелко має прибувати за кожною вимогою до суду, слідства та прокурора, не відлучатися з Києва без дозволу слідства, прокурора чи суду, не спілкуватися зі свідками та підозрюваними у справі та здати паспорти для виїзду за кордон.

Читати ще: Пляж на державній ділянці, будинок за 5 млн доларів та позолочені меблі. Як живе президент УАФ Андрій Павелко

Такі обмеження щодо нього діють до 22 січня 2023 року.

Як повідомляли, президента Української асоціації футболу Андрія Павелка і генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького підозрюють у заволодінні 26,5 млн гривень.

Печерський райсуд застосував до представників УАФ запобіжні заходи у вигляді арешту з можливістю внесення застави по 9,8 млн грн. Адвокати вже заявили про те, що ці рішення будуть оскаржені, а також про те, що приймалися вони суддею під тиском.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Грудня 2022 18:46
бабло переможе зло
Оленка Показати IP 5 Грудня 2022 19:14
каструвати скотину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus