USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Президент вручив сім'ї загиблого Героя-прикордонника з Волині сертифікат на квартиру

19 Січня 2024 22:35
Сьогодні дружина Героя України прикордонника Максима Стрижака отримала від Президента України сертифікат на житло.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Максим загинув від поранень, отриманих від вибуху ворожої міни у січні 2023 року, захищаючи фортецю Бахмут. Указом Президента України йому посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Нині дружина загиблого прикордонника разом з дітьми проживає в Нововолинську. Сюди вони переїхали з міста Золоте невдовзі після початку повномасштабного вторгнення. Максим вмовляв Анастасію про переїзд з перших днів війни. Родині дуже сподобалося на Волині, тут планували щасливе сімейне життя.

«Максим був на реабілітації після отриманих поранень, ми приїхали у Нововолинськ і нам припало до душі це місто – вирішили в ньому оселитися. Чоловік планував після закінчення війни купити тут квартиру і спокійно жити», – ділиться спогадами Анастасія.

На жаль, у новій домівці сім’я житиме без Максима. Однак він назавжди залишиться коханим чоловіком для Анастасії, найкращим татом для Микити й Катерини. І справжнім Героєм для України.

За бажанням сім’ї, Героя поховали у Нововолинську.

Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus