USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Президент після візиту на Донеччину відвідав передові позиції на Бердянському напрямку

26 Червня 2023 22:47
Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 26 червня, відвідав позиції ЗСУ в Донецькій області та перебував на передовій на Бердянському напрямку.

Володимир Зеленський повідомив, що він відвідав підрозділи Збройних Сил України оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця», де подякував захисникам за протистояння російським окупантам.

У Донецькій області Президент на заправці поспілкувався з захисниками України.

«Дороги Донеччини, заправка, спілкування з нашими воїнами. Дякую за все, що ви робите для України! Дякую за захист! Бажаю кожному здоровʼя та бойової удачі!» – написав він у мережі.

Також 26 червня стало відомо, що Володимир Зеленський відвідав передові позиції на Бердянському напрямку.

«Передові позиції українських військ на Бердянському напрямку. Дуже важливо сьогодні бути тут. Особливо приємно вітати 3-й батальйон Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького Сухопутних військ Збройних Сил України», – зазначив український лідер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus