USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Президент підписав указ про єдине мовлення на всіх телеканалах

20 Березня 2022 23:24
Президент Володимир Зеленський 20 березня ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України "Про реалізацію єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану".

Як повідомляється на сайті ОПУ, згідно документом, в умовах воєнного стану забезпечується об'єднання всіх загальнонаціональних телеканалів на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому марафоні "Єдині новини #UАразом", пише УНІАН.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк у розмові з УП заявив, що указ Президента не передбачає закриття будь-яких телеканалів.

"Мова йде тільки про необхідність підключення до єдиного загальнонаціонального телемарафону – повністю або частково. Але у каналів є певна творча свобода. Інша справа, що під час повноцінної війни повинна бути більш-менш єдина інформаційна політика в телепросторі", – зазначив він.

Проте депутат Верховної Ради (фракція «Європейська солідарність») та медіаменеджер Микола Княжицький дозволив собі назвати таке рішення РНБО незаконним.

Нагадаємо, РНБО нещодавно ухвалила рішення про призупинення на час воєнного стану діяльності низки політичних структур, що мають зв'язок з країною-агресором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus