USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Президент нагородив вчительку з Волині

30 Вересня 2023 08:10
Учителька з Нововолинська Алла Горбач отримала відзнаку з нагоди професійного свята від Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомив Нововолинський міський голова Борис Карпус.

«Учитель Нововолинського ліцею № 1 Алла Горбач отримала відзнаку «Народний вчитель України» з рук Президента Володимира Зеленського. Вітаю Аллу Євгеніївну і бажаю високих здобутків! Громада пишається Вами», – йдеться у дописі міського голови.

У Києві на врученні нагород Президент зазначив, що від вихователя, вчителя, викладача, наставника людина на різних етапах свого життя бере більше, ніж просто знання й навички, – вона бере характер, принциповість, цінності.

«Багатьом із нас пощастило з учителями. Україні пощастило, що в нас є такі освітяни – такі вчителі, вихователі, такі викладачі й наставники. Усі ми бачимо, що можете ви, коли бачимо, що може Україна – наші люди, наші захисники й захисниці», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент подякував кожному й кожній із присутніх, а також усім українським учителям та іншим працівникам освіти за те, що попри все й за будь-яких умов – навіть під час сигналів повітряної тривоги – навчають дітей бути людяними, освіченими й сміливими, а значить – бути українцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus