USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Президент Федерації хокею України передав інвентар луцькій команді. Фото

12 Червня 2024 14:41
Уродженець Волині, почесний президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін вручив інвентар юним вихованцям ДЮСШ № 2 «Спарта». Обладнання передали на баланс спортшколи, яка опікується місцевою командою.

Очільник українського хокею вручив юним спортсменам ковзани, шоломи та захисне екіпірування. Завдяки таким подарункам гра із шайбою стане комфортнішою та безпечнішою.

Анатолій Брезвін зазначив, що останні роки формується велика історія волинського хокею, адже вихованці області вже виступають на високому рівні. Він побажав юним хокеїстам грати серцем і здобувати перемоги.
Читати ще: Футболіст з Ковеля забив за збірну Польщі у ворота України. Поляки перемогли

«Федерація хокею встановила партнерські відносини з кількома міжнародними організаціями, які допомагають нам з обладнанням та інвентарем. Сьогодні передаю для рідної Волині партнерську допомогу. Це вже втретє ми відвідуємо ДЮСШ № 2 з презентами. Хокейне екіпірування, особливо під час війни, не дешеве, тому потрібно допомагати, щоб діти мали можливість комфортно займатися, прославляти в майбутньому Волинь та Україну», – зазначив Анатолій Брезвін.
Президент Федерації хокею Волині Григорій Павлович першочергово подякував Анатолію Брезвіну за всебічну допомогу. З його слів, область намагатиметься виховувати нових талантів для українського хокею.

«Минулоріч нам виділили кошти для покращення льодового покриття, зараз отримуємо інвентар. Сподіваюсь, наша співпраця продовжиться і надалі», – акцентував Григорій Павлович.
Читати ще: Уродженець Каменя-Каширського став бронзовим призером чемпіонату України з футболу

Наприкінці Анатолію Брезвіну вручили подяку від ДЮСШ №2 за співпрацю та допомогу спортсменам краю.
Довідка

Анатолій Брезвін народився в селищі Голоби Ковельського району 8 січня 1956 року. Уже майже 20 років волинянин очолює Федерацію хокею України.

За його головування у 2007 році була прийнята цільова програма «Хокей із шайбою», за результатами якої було побудовано 11 льодових арен в Україні. Список мав доповнитися десятками нових майданчиків, але плани довелося відтермінувати через початок російської збройної агресії. Також він започаткував на теренах України хокей із шайбою серед жінок.

З грудня 2020 року Брезвін обраний почесним президентом Федерації хокею. Цьогоріч волинянина введено в Зал Слави Міжнародної федерації хокею – він отримав від IIHF найвищу щорічну відзнаку Paul Loicq Award, яка вручається за видатний внесок у міжнародний хокей.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus