USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Презентували афішу «Бандерштату-2017»

23 Травня 2017 16:24
Цьогорічну афішу фестивалю українського духу «Бандерштат» присвятили вшануванню Героїв, тих, хто віддано та щиро боровся за волю України, повідомляють організатори заходу.

Нагадаємо, що цьогорічний одинадцятий музичний фестиваль «Бандерштат» відбудеться 4–6 серпня в Луцьку на новій локації.

«Спогади линуть у різні часові проміжки, але незмінними є вчинки видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності.

Варто зазначити, що також ми вшановуємо живих героїв України, які боронять наш мир на сході України. Хоробрість і жертовність, любов до рідної землі, прагнення до волі – усе це об’єднує тих, кому присвячений День Героїв.

Наша цьогорічна афіша саме про них: про історію, про ідею любові до рідної землі, яка знаходить своє втілення в героях з давнини і до сьогодення», - йдеться в повідомленні організаторів.

Квитки на найпатріотичніший фестиваль країни можна придбати за посиланнями:

https://www.concert.ua/eventpage/bandershtat?promo=ba

https://kasa.in.ua/bandershtat-2017-lutsk#event-map-a
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus