USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Пресслужбу Міноборони очолить письменник та офіцер Ілларіон Павлюк

19 Жовтня 2023 19:48
Письменник та офіцер Збройних сил України Ілларіон Павлюк обійме посаду начальника управління преси та інформації у Міністерстві оборони.

Про це 19 жовтня повідомив сам Павлюк на своїй сторінці у Facebook, передає Суспільне.

«Нові задачі, новий амбітний напрямок, величезна відповідальність. Дякую Міністру оборони за те, що повірив у мене й мою команду», – йдеться у його публікації.

До цього Павлюк служив у ГУР.

«Неймовірно гордий правом носити сову на шевроні, яке мав ці півтора року. Можу щиро сказати, що служити в ГУР мені пощастило. Не випало, не трапилось, а саме пощастило. Командири були справжніми лідерами та бойовими побратимами. Ціную це», – зазначив Павлюк.

Раніше управління преси та інформації було у підпорядкуванні Ганни Маляр. Її разом з іншими заступниками колишнього міністра оборони Олексія Рєзнікова звільнили 18 вересня.
Хто такий Ілларіон Павлюк

Ілларіон Павлюк – письменник, журналіст, автор бестселерів.

У 2015 році брав участь у російсько-українській війні в складі добровольчого батальйону «Гарпун». Від початку повномасштабного вторгнення мобілізувався в один з підрозділів ГУР МО України.

2011 року входив до складу журі 63-ї американської телепремії «Еммі».

Автор книжок «Білий попіл», «Танець недоумка», «Я бачу, вас цікавить пітьма», яка увійшла до короткого списку премії «Книга року BBC – 2020».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 20 Жовтня 2023 05:29
Маляр можна відправити на фронт. Від одного її погляду кацапи в штани класти будуть, як побачать. І менше по телевізору показувати, бо діти заснути не можуть потім.
Янеробот Показати IP 20 Жовтня 2023 06:05
Нам готують прем'єри зовсім чужих вистав...
777 Показати IP 20 Жовтня 2023 18:24
Офицер чего? Войска атамана Грициана Таврического? Чухан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus