USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Представники Володимирського ТМО презентували проєкт розвитку лікарні на міжнародному форумі у Бельгії

22 Березня 2024 11:12
Під час чисельних зустрічей з грантодавцями та представниками медичних закладів країн Європи, що прагнуть спільно розвивати медицину, було представлено проєкт розвитку лікарні у Володимирі. Такі заходи – це можливість не лише розповісти світу про українську медицину, а й нагадати, що війна в Україні триває.

Про це повідомляють у Володимирському ТМО.

Як результат, тепер серед однодумців та потенційних партнерів ТМО – представники Македонії, Нідерландів, Німеччини, Словаччини, Норвегії, Бельгії, Естонії.

Варто нагадати, що проєкт розбудови лікарні, який розпочався у 2020 році, потребує і грантової підтримки в тому числі.

Оновлені відділення, облаштування реабілітаційного центру, сучасне устаткування – це початок модернізації медичного закладу з урахуванням потреб лікарів і пацієнтів.

У найближчих планах керівництва лікарні – сполучення головного корпусу лікарні з відділенням акушерства та гінекології, термомодернізація, підвищення кваліфікації лікарів, співпраця з фахівцями закордонних клінік.

Читати ще: На Волині жінці провели одразу дві операції під одним наркозом

«Спільними зусиллями продовжуємо проєкт розвитку Володимирського територіального медичного об’єднання задля покращення надання послуг пацієнтам і умови роботи медичних працівників», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus