USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Правоохоронці знищать вилучені у волинянина контрафактні алкоголь та цигарки вартістю майже 2 млн грн

24 Січня 2024 21:48
За матеріалами детективів Територіального управління БЕБ у Волинській області суд виніс вирок жителю Луцька, який впродовж трьох років незаконно купував та розповсюджував горілчані та тютюнові вироби.

Про це повідомили у БЕБ у Волинській області.

Під час проведення слідчих дій детективи задокументували факти збуту фальсифікованого товару. Також працівники БЕБ провели обшуки у складських приміщеннях гаражного кооперативу, де зберігалася незаконно виготовлена підакцизна продукція та автомобілі, за допомогою якого підприємець перевозив фальсифікат.

Читати ще: Волинянина, у якого вилучили 29 тис. пачок контрафактних цигарок, оштрафували на 85 тис. грн

Загалом було виявлено та вилучено понад 18 тис. пачок сигарет та близько 4 тис. літрів алкогольних напоїв і спирту. Орієнтовна вартість вилученого – майже 2 млн грн.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України та призначив покарання у вигляді штрафу. Вилучені незаконно виготовлені горілчані та тютюнові вироби будуть знищені у встановленому законом порядку.

Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
2024 Показати IP 25 Січня 2024 09:22
Давно вже так не смявся... а колега підсказав своє:місце знищення засекретити!
Суддя Дреддд до 2024 Показати IP 25 Січня 2024 12:43
Товар гарно упакований, із акцизними марками та заводськими наклейками, мабуть буде переданий іншому ФОПу для здійснення господарської діяльності - поки знову не зловлять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus