USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Працівники ТЦК влаштували рейд по спортклубах Ужгорода, затримали майже 40 осіб. Відео

6 Грудня 2023 09:31
В Ужгороді представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки провели рейд у спортивних залах.

Про це інформують місцеві Telegram-канали.

5 грудня у мережі оприлюднили відео та фото, на яких можна побачити людей у військовій формі та зі зброєю у спортзалах. Зазначається, що вони видавали повістки і відвідувачам, і тренерам.

Як пише Апостроф, працівники РТЦК та СП та Нацполіції проводять перевірки в місті з метою виявлення осіб, які ухиляються від військової служби. Для цього в область направили близько 250 військових з інших регіонів.

Читати ще: Дружина виїхала за кордон і вертатися не планує: волинянин відмовився від мобілізації, бо сам виховує двох дітей

У перший день провели рейди в спортивних залах «Maximus Gym», «Viper Gym», «Фанат». У результаті виявили та затримали близько 40 осіб спортивної статури.
В Ужгородському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки не робили офіційних заяв з цього приводу.

У листопаді в мережі повідомляли, що в Ужгороді працівники ТЦК посеред ночі забрали водія, який привіз у місто дітей на змагання з тхеквондо. Зазначалося, що чоловіка відправили проходити військово-лікарську комісію, а потім – до Чернігова.

Нещодавно стало відомо, що з грудня на території Закарпатської області запровадили перевірку документів у громадян. У Львівській області військовослужбовців ТЦК уповноважили перевіряти документи в усіх військовозобов’язаних.

Також в інтернеті публікували відео з різних регіонів України, де представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки силою затримують чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Качок Показати IP 6 Грудня 2023 10:01
З усім спортом щось треба робити на державному рівні.залишити дитячий,юнацький,параолімпійських і все . А то якось воно по селах всіх доходяг вибрали а тут такі здорові після медоглядів з відмінним здоров'ям бігають , стрибають,мячика катають, плюс інфраструктура, плюс персонал -лікарі,масажисти,тренери,дієтологи ці всі люди обслуговують спорт. На час війни обійдемось без спортивної слави, нам хватить військової звитяги наших захисників. Слава Україні. Всіх з святом ЗСУ.
Анонім до Качок Показати IP 6 Грудня 2023 14:27
хто на що вчився, друже
Анонім Показати IP 6 Грудня 2023 10:27
Облава!
зауваження до заголо Показати IP 6 Грудня 2023 10:51
Затримали (як порушників закону) чи вручили повістки (як особам, які підлягають мобілізації)? Виглядає, як ніби затримали як злочинців
777 Показати IP 6 Грудня 2023 10:59
Стоп засада.вот так шутить не надо...
Шукайте Показати IP 6 Грудня 2023 12:28
Треба майданних шукати, вони всі ідейні. Де можна про таких заявити, знаю про одного з Луцька,відомий фотограф Палько, на майдані був а тепер нишком сидить з бронею бо має троє дітей.
Анонім до Шукайте Показати IP 6 Грудня 2023 15:43
Певно треба прізвище видалити а то ще засудять вас
Паль_КО до Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 08:54
Його жаба скоріше задушить, ніж засудять. Ходить в мене постійно на бутилку позичає , нероба ...
1212 Показати IP 6 Грудня 2023 13:13
Скоро всюди на вулицях і не тільки ловитимуть всіх чоловіків підряд - і відразу відправлятимуть на війну без слів.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2023 13:21
Всі відкупляться, не сумнівайтеся. Зараз в Ужгороді живе вся 'иліта' України, яка не змогла або не захотіла (бо й тут непогано прилаштувалася) звалити за кордон. На фронт вони не підуть, це показуха. Хай доведуть зворотнє і покажуть, що такого-то мажора чи його синка відправили служити в штурмову бригаду чи в інший бойовий підрозділ сухопутних військ. Хай влада покаже відсоток багатіїв на передку чи хоча б в піхоті.
Солдат до Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 13:20
В піхоті бачив хіба "ідейних' людей які при хороших грошах але вони прийшли на початку вторгнення і зараз вони далеко незадоволені тим що за зараз відбувається в армії та загалом(Тай кількість цих людей мізерна. Був на південному та Харківському напрямках) P.S. Частина зних^^ казали в розмові що відкупитися і виїхати не така погана ідея бо то що зараз твориться то п**дець(в армії).
Вікторія Показати IP 6 Грудня 2023 14:00
Тут ТЦК-шників більше ніж самих спортсменів,чомусь самі не йдуть воювати........
Анонім Показати IP 6 Грудня 2023 21:28
Сила може ініціювати зворотню силу. То є х.йове рішення. А зброї в нас зараз навалом.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 08:56
На це в зелених і розрахунок, щоб почались конфлікти в Україні, щоб не так було видно їхню мудру політику і мородерство. А це все показуха для худоби.
Солдат до Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 13:22
Нам ще громадянки нехватало для вищого градуса п**деця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus