USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Працівники «Росатому», які були на Рівненській АЕС, записали звернення і засудили напад РФ на Україну

25 Березня 2022 18:21
Росіяни, які у лютому 2022 року доставляли вантаж на Рівненську АЕС, записали звернення та засудили напад Росії на Україну. Вони заявили, що не хочуть повертатись до РФ.

Про це йдеться у повідомленні «Енергоатому», передає ТСН.

Працівники «Росатому» заявили, що прибули до України ще до війни. На територію Рівненської АЕС вони доправили радіоактивне паливо. Лише 17 березня вдалося повністю розвантажити та передати вантаж станції.

Читати ще: Чимало росіян переходять воювати на бік України, – розвідка

«Ми завершили свою роботу згідно з домовленостями. Претензій до України ми не маємо. Ми працювали у хороших умовах. Від початку війни в Україні ми бачимо жахіття, які роблять наші співгромадяни. Вони вбивають дітей, матерів та мирних громадян України. Тут ми побачили всю правду», – йдеться у відеозверненні.

Працівники «Росатому» засудили російських військових за те, що вони роблять в Україні, та наголосили, що після того, як вони побачили правду – не хочуть повертатись додому.

«Я не розумію, як командири можуть віддавити накази бомбити атомні станції. Наслідки таких дій можуть призвести до ядерної катастрофи. Ми не розуміємо, чому відбувається обстріл Чорнобильської та Запорізької АЕС», – йдеться у зверненні.
Як розповів радник керівника офісу президента України Олексій Арестович, у російських окупантів відзначається вкрай низький морально-вольовий стан, на багатьох ділянках вони перейшли до оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus