USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Одноденний заробіток за два місяці: працівники «Луцьктепла» зібрали для захисників понад 800 тисяч

11 Липня 2024 17:50
ДКП «Луцьктепло» продовжує допомагати Силам оборони України шляхом відрахування одноденного заробітку. У такий спосіб із квітневої та червневої заробітної плати було акумульовано 825 тис грн.

Цим коштом на запит військової частини А4898 було придбано та передано два квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro, а також антидронову рушницю «Мавка» місцевих розробників із комплектом додаткових батарей, інформують у ДКП «Луцьктепло».

Окрім того, на запит військової частини А4773 було придбано автомобіль типу пікап Mazda. Днями військовослужбовець роти вогневої підтримки 31-ї окремої механізованої бригади отримав автомобіль та відразу рушив у район виконання бойових завдань на Харківщині.

Закупівлею засобів, а також придбанням запчастин та техобслуговуванням автомобіля займалась громадська організація «Волонтерський центр Серця Патріотів».
Читати ще: Заощадження газу та покращення повітря: «Луцьктепло» планує отримати €1 млн гранту

Окрім того, за зверненням організації «Благодійний фонд «Волинь-2014», яка, окрім іншого, опікується запитами волинських прикордонників, було перераховано 210 тис. грн, які було використано для придбання необхідної техніки.

Не припиняється й активна робота із плетіння маскувальних сіток, на які із цих же коштів постійно купуються додаткові необхідні матеріали. Зокрема, нещодавно працівницями підприємства було сплетено та передано для потреб 204 бригади тактичної авіації поки найбільшу маскувальну сітку розміром 14х10 м. Загалом же від початку ініціативи було сплетено 109 сіток різних розмірів. Розпочато роботу над сотнею сіток, замовлених волинськими прикордонниками.

«Адміністрація підприємства щиро дякує усім працівникам і працівницям, які кожного другого місяця відгукуються на заклик перерахунку одноденного заробітку на потреби Сил оборони України. Загалом від початку повномасштабної збройної агресії росії таким чином було акумульовано понад 6,1 млн грн», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus