USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.80 10.92

Працівники «Луцьксвітла» обслуговували приватних осіб у робочий час, а гроші брали в кишеню

19 Травня 2021 11:21
Працівники комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» обслуговували у робочий та неробочий час приватних осіб, при цьому беручи готівку за надані послуги.

Про це під час засідання виконкому 19 травня проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він звернувся до директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» Валерія Мазіна: «Мені відомо про випадки, коли працівники КП «Луцьксвітло» і в робочий, і в неробочий час обслуговували приватних осіб за готівку. І ці кошти жодним чином не обліковували на підприємстві. Якщо ще раз дізнаюся про такі факти, я не буду закривати на це очі, а ви відповісте по повній програмі».

Водночас, мер міста доручив очільнику підприємства посилити роботу щодо контролю за справністю мереж у місті.

«Якщо міський голова проїжджає проспектом Грушевського у понеділок і там не світить 4-5 ліхтарів, у вівторок і середу вони знову не світяться, то це означає, що керівник КП «Луцьксвітло» не на своєму місці, а робота виконується неналежним чином. У вас є 46 працівників. Або організуйте роботу у режимі онлайн, щоб бачити, на яких опорах є несправність, аби оперативно її ліквідувати. Або організуйте чергування і об’їжджайте місто на предмет справності мережі освітлення у місті. Не може такого бути, що декілька днів підряд несправні ліхтарі у центральному парку чи в центрі міста. Якщо я буду бачити таке, у мене складеться враження, що ви не відповідаєте тій посаді, яку займаєте», – суворо звернувся до Валерія Мазіна Ігор Поліщук.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ангеліна Показати IP 19 Травня 2021 11:55
Світло горить вдень по вулицях, ліхтарі поки не зателефонуєш не працюють.Чи вони того не бачать?
Лучанин Показати IP 19 Травня 2021 13:20
Пане голово ! Це шо за така поблажливість ? Якщо озвучена така інформвція - то вже сьогодні справа має бути відкрита у правоохоронних органах !
Народна прокуратура Показати IP 19 Травня 2021 13:48
До Лучанин. Справа про що, грамотію? Це не представники влади чи місцевого самоврядування, їм не заборонено займатись роботою за сумісництвом. Їх можуть покарати лише за порушення трудового законодавства (позбавлення премії, догана) або, якщо використовували засоби комунального підприємства - примусити відшкодувати шкоду в межах їх заробітної плати, при умові, що вони не матеріально відповідальні особи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus